به گزارش خبرگزاری «حوزه» از گرگان، مدرسه علمیه عالی الزهراء(س) شهرستان گرگان، مراسم سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) را با حضور مدیر، کارکنان و طلاب این مدرسه و نیز جمع کثیری از بانوان شهرستان برگزار کرد.
در این مراسم، خانم علمشاهی با استناد به روایتی از امام صادق(ع) که می فرمایند؛ "شیعه واقعی کسی است که عفت و حیا داشته باشد"، بیان کرد: ائمه اطهار(ع) حیا را به نورانیت کاملی تعبیر نموده اند که بین انسان و خدا ایجاد می شود، همچنین حیا را کلید خوبی ها دانسته اند.
وی، حیا را اعم از رعایت حجاب اسلامی، راستگویی و عدم تهمت و ... دانست و افزود: بی تفاوتی اغلب ما انسان ها در قبال ارتکاب گناه، غفلت از یاد خدا و بی توجهی به نماز اول وقت و ... حُجُب هایی است که موجب کمرنگ شدن نورانیت بین بنده با خدا خواهد شد، لذا تلاش در جهت رفع موانع و حجاب ها موجب تقویت حیا خواهد شد.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی گرگان، رعایت حیا را از نشانه های ایمان دانست و بر مواظبت اعمال فردی و اجتماعی تاکید کرد و گفت: متاسفانه گاهی به جهت اشتغال به امورات زندگی از بسیاری اعمال، گفتار و حرکات خود غافل می شویم و با اِبتلا به غیبت، تهمت و ... حیای زبان، چشم و گوش و ... رعایت نمی شود.
علمشاهی در ادامه به آثار و نتایج حیا پرداخت و عنوان کرد: سلامت روح و روان از جمله آثار حیا به شمار می رود، به طوری که انسان با حیا، انسان سالمی خواهد بود، زیرا خدا را ناظر و حاضر بر اعمال خود می بیند.
وی، تواضع، خشوع، گذشت و بخشندگی را از دیگر اثرات حیا برشمرد و در اهمیت بخشندگی توضیح داد: متاسفانه در جامعه امروز اختلافات بین خانواده ها بسیار زیاد است، چنانچه این امر موجب کمرنگ شدن ارتباط شده است، لذا سعی کنید در اختلافات خانوادگی پیش قدم بوده و شروع کننده ارتباط باشید، پیامبر مکرم اسلام(ص) می فرمایند: "یکدیگر را ببخشید تا خدا شما را ببخشد ".
نظر شما